Hlavní obsah
Článek

Uprostřed turné k 15 letům na scéně potkalo houslistku Markétu Muzikářovou nepříjemné zranění. Jak Super.cz informoval, skončila o berlích, ale se svojí smyčcovou kapelou Inflagranti vystupuje dál. Místo hopsání na jevišti ovšem většinou sedí na židli. Stačilo jen jedno špatné našlápnutí a vyfasovala berle.

"Zlomené nic není, zřejmě vyhozený meniskus a pohmožděné vazy," diagnostikovali Markétě ve vinohradské nemocnici s doporučením ledovat a zůstat v klidu na lůžku, což v rámci turné tak úplně nejde. "No, na židli chvílemi sedět můžete," zněl verdikt lékaře na pohotovosti.

"Zrušit koncerty jsem samozřejmě nemohla. Koleno je trochu lepší, ale máme teď denně hraní, takže většinu času musím pořád sedět na té židli. Podpatky jsem úplně zrušila, to nedávám. A navíc se mi z toho kulhání rozjel ještě kotník, který jsem si vymkla loni. Jako fakt super advent," svěřila nám Markéta po vystoupení, které měla na vánoční párty kasina na Chodově.

Tam sice na židli neseděla, ale jak uvidíte na fotografii, odehrála vystoupení bosa. I tak ale svojí hrou roztančila sál. Stejně tomu ostatně bylo i na koncertě Vaška Noida Bárty (43), kde s Inflagranti vystupovala jako host.

Reklama

Další články

Načítám