Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) je šťastná jako blecha. Lepší dárek k pátečnímu svátku si nemohla přát. Její film Beyond Her Lens totiž slaví další velký úspěch!

„Díky moc za všechna vaše přání k svátku!!! Slibuju, že noci upiju. Náš film Beyond Her Lens dobývá znovu Hollywood! Jsme nominováni na mezinárodní ocenění Hollywood International Golden Film Award v rámci festivalu USHIFF Golden Film Awards. Vyhlášení cen proběhne 13. prosince v kalifornském Buena Park. Držte nám palce prosím,“ napsala nadšená Vondráčková na sociální síti.

Taková pocta ji určitě potěšila už jen proto, že její romantický snímek The Perfect Kiss patřil k propadákům.

Film The Perfect Kiss díru do světa neudělal.

V krátkometrážním snímku režisérky Terezy Hirsch Vondráčková ztvárňuje válečnou fotografku Alex, která se vrací do Prahy po nelehké době strávené v Iráku. Snaží se vyrovnat s tím, co prožila. Především nemůže zapomenout na iráckého chlapce Aliho. Film vytváří otázku, zdali se hlavní hrdinka příběhu vrátí navzdory zažitému traumatu ke své nebezpečné práci, nebo se rozhodne pro rodinný život.

Film už letos získal ocenění na festivalu LAFA v Los Angeles. Vondráčková si odnesla ocenění Inspirativní žena ve filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám