Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muži i médii obletovaná mladší sestra britské vévodkyně Kate (42) Pippa Middleton (40) už má opět úsměv na tváři. Přestože od jejího rozchodu s dlouholetým partnerem Alexem Loudonem (31) neuběhly ani tři týdny, Pippa už nejspíš příliš netruchlí. V neděli si dokonce vyrazila s neznámým doprovodem na finále čtyřhry mužů tenisového turnaje ATP World Tour v Londýně a v jeho společnosti se evidentně dobře bavila.

Pippa si s plavovlasým mužem zašla do londýnské O2 Arény na zápas polské dvojice Marius Fyrstenberg a Marcin Matkowski a kanadsko-běloruského uskupení Maxe Mirnyje a Daniela Nestora, které také nakonec zvítězilo.

Middleton přitom rozhodně jako pár dní po dramatickém rozchodu plného hádek nevypadala. Krátce poté, co se Pippa stala opět nezadanou slečnou, se začalo spekulovat, kdo by mohl zaujmout místo po Alexovi. Jako nejpravděpodobnější se přitom zdál být její expřítel George Percy, který Pippu krátce po královské svatbě její sestry s princem Williamem doprovázel na cestě do Madridu a zároveň jí nabídl práci v jeho firmě.

Osmadvacetiletá Pippa však byla jen pár dní před rozchodem spatřena s dalším neznámým mladíkem. Jednalo se o sportovně oblečeného motorkáře, s nímž se Pippa důvěrně vybavovala a objímala před londýnskou restaurací Eight over Eight, kde předtím spolu s jejich kamarádkou povečeřeli.

Reklama

Další články

Načítám