Hlavní obsah
Článek

Půl roku dřiny v potu tváře uteklo jako voda. Jubilejní ročník StarDance jde do finále a během posledního přímého přenosu se zvolí nový král a královna tanečního parketu.

Letos se o titul budou rvát herečka Veronika Kubařová (36) s tanečníkem Dominikem Vodičkou, světoznámý rybář a dobrodruh Jakub Vágner (42), který trénuje s Michaelou Novákovou, a herec Matouš Ruml (38), který tančí pod vedením Natálie Otáhalové.

Jakub Vágner ve StarDance

Tahle šestice soutěžících si během posledních několika měsíců nejednou sáhla na své dno. Ať už je trápily nervy, stres z množství kroků, které se museli naučit, nebo je zradilo tělo, šli v soutěži dál. Televizní diváci se v devátém kole StarDance rozhodli, že právě tato skupinka zatančí během finále střevíce.

Veronika Khek Kubařová ve StarDance

A to možná doslova. Během poslední soboty je totiž čeká pět tanců. Páry divákům předvedou svou nejlepší latinu, nejlepší standard, freestyle, nejlepší tanec vůbec a závěrečný valčík s překvapením. Nejlepší tanec vůbec bude v druhé polovině a hodnotí jej pouze diváci a porota pouze slovně.

Matouš Ruml ve StarDance

Podle sázkových kanceláří má vítězství nejvíce na dosah Veronika Kubařová, na paty jí ale šlape Matouš Ruml a Jakub Vágner by se tak měl umístit na krásném třetím místě.

Nutno ale říct, že kdo opravdu vystřídá současné krále tanečního parketu herce Jiřího Dvořáka (57) a Lenku Noru Návorkovou je zatím ve hvězdách. Stejně jako loni o tom i v jubilejním ročníku rozhodnou diváci.

Kdo podle vás vyhraje StarDance?
Veronika Khek Kubařová
36,8 %
Jakub Vágner
12,6 %
Matouš Ruml
50,6 %
Celkem hlasovalo 26490 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám