Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Šenková (26) si už jako šestnáctiletá v první řadě Česko Slovenské SuperStar získala porotu i fanoušky svým silným vyspělým hlasem a od začátku patřila k favoritkám. Přesto pěveckou soutěž opustila už po třetím finálovém kole.

Zpěvu se ale věnuje i nadále a na svém kontě má zbrusu nový videoklip k písni Jsem jaká jsem. Zpěvačka krev a mlíko, která měla pověst divošky, do svého klipu obsadila své nejbližší.

Jeden důležitý člověk ale na natáčení přeci jen chyběl. A to sice její manžel Karel (42). Mají snad manželskou krizi?

„V novém videoklipu mám své nejbližší. Mámu, tátu, ségry. Nechybí kamarádky, přátelé a především můj syn Karel (4). Co víc si přát. Můj muž Karel ale není komerční typ člověka a já to plně respektuji. Proto v klipu chybí. Jsme spolu už šest let a já věřím, že to tak bude i nadále,“ řekla Super.cz Leona.

Videoklip natáčel její kamarád Kuba Kubín a je dárkem pro všechny zpěvaččiny fanoušky. „Chtěla jsem udělat radost fanouškům a nadělit jim předvánoční dáreček. Pro mě je to důležité, protože je to vlastně 20 let, co mi bylo 6 let, a já měla své první vystoupení v životě. Od té doby mi láska ke zpěvu zůstala,“ pyšní se Leona. Na klip se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám