Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shay Mitchell (32) si na roli maminky zvykla dobře. Dcerku Atlas Noa porodila v říjnu a hojně se chlubí jejími snímky na sociálních sítích. V průběhu těhotenství sdílela na YouTube kanálu detaily ze soukromí, dokonce tam zdokumentovala i porod. A i když ji fanoušci většinou spíš opěvují, teď se jim do vkusu moc netrefila.

Na Instagramu sdílela profi snímek, na němž dceru kojí. A kritici se v komentářích objevili téměř okamžitě. „Jsem její fanoušek, ale tahle fotka...snaží se jenom upoutat pozornost,“ napsal jeden ze sledujících. „Je to tak umělé, ani se nedívá na dítě, ale do objektivu. Dítě ji nezajímá, zajímá ji fotoaparát,“ kritizoval druhý.

Shay, která už se jednou stala terčem kritiky, když vyrazila na večírek jen pár dní po porodu, si to ale nenechala líbit. „Nějak mi v knížkách uniklo, že musím s dcerou udržovat oční kontakt, když ji kojím, místo abych se snažila zachytit ten úžasný moment mezi námi. Prosím vás, řekněte mi, kde si mám stáhnout váš manuál na rodičovství. Hned jdu na to,“ odpověděla rozezlená hvězda Prolhaných krásek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám