Hlavní obsah
Článek

Že se veřejně odhaluje muž před ženou, a ke všemu režisér před herečkou, to je poměrně vzácný úkaz.

Přesně takový jsme měli možnost vidět u slovenské filmové, televizní a divadelní hvězdy Lukáše Latináka (42), který se takto beze studu svlékl. Herec, kterého znají i čeští diváci z některých seriálů nebo filmů, jako například Toman, Hodinový manžel, Díra u Hanušovic či z pohádky Čertí brko, sice neshodil všechny svršky, ale nebylo k tomu daleko.

Stačilo, že před herečkou Terezou Petráškovou odhalil svou mužnou hruď. Naštěstí nejde o žádné faktické sexuální harašení, ale o filmovou roli v nové komedii Casting na lásku, která bude plná zvučných jmen. Vedle Václava Vydry (68), Milana Šteindlera, Igora Bareše (57), Jitky Sedláčkové, Valérie Zawadské (65) či Jana Čenského (62) tam září právě charizmatický Slovák Lukáš Latinák.

Ten ztvárňuje až úchylného režiséra, který samozřejmě chce, aby se před ním herečky svlékaly. A tak se nejspíš rozhodl jim to názorně ukázat.

„Má postava je tak trochu (víc) magor, a tak jsem k tomu i tak přistupoval. Faktem je, že v běžném životě se před ženami jen tak nesvlékám, tedy když nejsem třeba na koupališti a podobně. V soukromí pak maximálně před tou svou,“ svěřil se otec dvou dětí Latinák. A herečka Tereza Petrášková byla nadšena.

„Musím ocenit, že Lukáš je hezký chlap a má hezkou hruď. Natáčení jsme si hodně užili. Je s ním velká legrace,“ přiznala hlavní představitelka Stelly, neúspěšné herečky středního věku, která kromě role, kterou by se prosadila, hledá ještě chlapa na celý život. V této scéně je však na konkurzu, kde nastane svlékačka…

V rámci natáčení Castingu na lásku se stala ještě další zajímavá věc. Tentokrát si herec Jan Čenský splnil svůj celoživotní sen. V rámci role mohl poprvé v životě řídit opravdovou devítimetrovou limuzínu, v níž veze právě herečku Stellu.

„Jsem moc rád, že jsem to zvládl a po natáčení jsem vůz bez úhony vrátil zpět štábu,“ podotkl Čenský, pro kterého nebylo vůbec jednoduché zkorigovat řízení velkého auta a hereckou roli. Premiéra úsměvné, ale hořké komedie, Casting na lásku je naplánována na příští rok.

Reklama

Další články

Načítám