Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Mám to za pár. Jsem na poslední práci před porodem. Teď už mě čeká jen dokoupení výbavičky, vánočních dárků a jdu na to," řekla Super.cz Abbasová, která dorazila na charitativní akci Movember.

"Cítím se výborně. Nemám žádné problémy. Jen ty triviální jako je třeba bolení zad, což zná každá nastávající maminka," prozradila Abbasová, která v těhotenství nabrala jen jedenáct kilogramů.

"Před těhotenstvím jsem byla extrémně hubená, tak jsem vlastně na své váze. Mám kila jen v bříšku," usmívá se Lejla, která už se těší, až bude mít porod za sebou.

Chystá se rodit přirozenou cestou.  "Už asi čtrnáct dní rodím ve snech, v hlavě mi už jede porod nonstop. Rodit chci každopádně přirozeně. Kdybychom měli odpovídající péči při porodech doma, rodila bych doma. Pokud by byly u nás podmínky stejné jako v zahraničí, jdu do toho," prozradila.

Cesty do Afriky, kam jezdila především kvůli své nadaci Asante Kenya, musí zatím odložit. Miminku chce ale Keňu prý rozhodně brzy ukázat.

"Sehnala jsem si holčinu Vendulu Jičínskou, která za mě bude zatím jezdit. Má projekty v Zambii, máme spolu e-shop s africkými šperky. A až to bude jen trošku možné a bezpečné, s dítětem se tam určitě vydám. Vždyť to má v krvi," dodala exotická Abbasová na akci Movember, kde holila knír režisérovi Jakubu Kohákovi. I když byl velkým adeptem na vítězství díky svému dokonalému kníru, nakonec vyhrál DJ Orion. Celosvětová akce má upozornit na rakovinu prostaty.

Reklama

Další články

Načítám