Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to dva roky, kdy se rozhodl po osmi letech randění pokleknout před svou láskou. Peter Pecha (34) požádal svou partnerku Kateřinu Sedlákovou na Vánoce v roce 2017 o ruku. Letos uspořádala zamilovaná dvojice veselku.

Muzikálový zpěvák nám nyní prozradil, jak budou vypadat jejich svátky, které budou poprvé slavit jako manželský pár. „Na Vánoce se těším každoročně. A mám pocit, že čím jsem starší, tím víc se těším, snažím se už celý advent navodit si atmosféru posloucháním koled a vánoční výzdobou. Budu je slavit poprvé jako ženáč, ale předpokládám, že na tom nebude nic zvláštního,“ prozradil Peter.

Ten si první zdobení vánočního stromku užil s kolegy v Divadle Hybernia, a to před představením Tarzan, ve kterém exceluje. V divadle bude letos i během Vánoc.

„Kvůli pracovním povinnostem i v průběhu svátků budeme slavit Vánoce v Praze a po představení Tarzana, které mě čeká na druhý svátek Vánoční odjíždím společně s Kateřinou na Slovensko k rodičům,“ svěřil Super.cz Pecha, který bude slavit Vánoce v Praze potřetí. Dřív byl vždy u svých rodičů na Slovenku s předstihem.

I tak je ale stihne navštívit a do nakupování dárků už se vrhnul raději nyní. „V nakupování dárků u mě vyhrávají internetové obchody, protože se nerad brodím davem lidí v nákupních centrech, ale stejně tam před Vánoci zabloudím aspoň jednou. Pro inspiraci,“ dodal Pecha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám