Hlavní obsah
Článek

Pokračování dobrodružné komedie Jumanji: Vítejte v džungli! s názvem Jumanji: Další level momentálně běží i v českých kinech a u diváků po celém světě sklízí zasloužený úspěch. Opravdovou zábavu si ale užili i představitelé oblíbených hrdinů během světové premiéry, která proběhla 9. prosince v Los Angeles.

Skutečné překvapení přichystal přítomným Jack Black (50), který narušil pózování Dwayna Johnsona (51) skokem přímo před něj a poté zaujal „sexy pózu“ vleže přímo na modrém koberci. Tím ale nekončil, oznámil totiž také, že po uvedení Jumanji hodlá jít do hereckého důchodu.

„Možná dám ještě jeden film, ale líbí se mi představa brzkého důchodu,“ řekl pro Balance, ale pak se zarazil a dodal: „No, ne tak brzkého, je mi padesát.“ Black na premiéru vyvedl také rodinu, ukázal i syny Samuela (13) a Thomase (11).

Fotografům nakonec zvládl zapózovat i zmiňovaný Dwayne The Rock Johnson s Lauren Hashian, kterou pojal letos za manželku. Při pózování se neubránili něžnostem.

Pevnému objetí se ostatně nebránili ani Alex Wolff, který si zahrál Spencera, a Danny DeVito, jenž ve filmu ztvárnil jeho dědečka. Neméně vtipný byl rozhovor s novináři, u kterého se v jednu chvíli sešli právě DeVito, Johnson, Kevin Hart a Danny Glover, přičemž k sobě poslední zmiňovaný tiskl výrazně menší kolegy opravdu intenzivně. Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám