Hlavní obsah
Článek

"Fotografie v mém novém kalendáři jsou víc ženské než kdy předtím. Jsem s výsledkem strašně spokojená. Každý má hranici odhalenosti jinde. Tohle je hranice, za kterou bych nešla. Cítila jsem se při tom neuvěřitelně žensky. I přesto, že jsou fotky hodně odvážné, nejsou vulgární. Jsou nádherné," řekla Super.cz Taťána Kuchařová (36), která poprvé předvedla svá prsa.

A hned začaly spekulace, zda neprošly zásahem plastického chirurga. To však Taťána popírá. Prsa má přírodní. V pánském časopise je však zřejmě nikdy neuvidíme. "Neplánuji to, neuvidíte," usmála se jediná česká Miss World.

Taťána před nedávnem natáčela videoklip s Justinem Timberlakem. Sama to bere jako velký úspěch. "Je to určitě posun v mé kariéře zase dál. Jsem za to velmi ráda. Paradoxně osud si mě našel. Na casting jsem vůbec nechtěla jít, odlétala jsem druhý den do Evropy a můj agent mě doslova přemluvil. A vyšlo to," vysvětluje Taťána.

Justin na ní udělal velký dojem. "Je to velmi okouzlující, inteligentní a neskutečně profesionální mladý muž," říká. Pověstná jiskra ale nepřeskočila. "On je zadaný, nechci lézt nikomu do zelí a já svého prince mám doma taky. Takže absolutně ne," dodala Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám