Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno z nejhezčích období v životě aktuálně prožívá Aneta Stolzová. Tisková mluvčí rodiny Karla Gotta (†80) má již dva měsíce doma malou dcerku. Ta přišla na svět jen několik dní po skonu Slavíka a druhé jméno nese právě po něm.

S malou Amálií Karlou se nyní Aneta Stolzová objevila ve společnosti. Bylo to tak poprvé, co si po porodu vyrazila na společenskou akci. „Přijali jsme pozvání Haliny na dnešní křest a vzali jsme Amálku s sebou. Spojíme to s procházkou po vánoční Praze a uděláme si hezké odpoledne,“ svěřila se s úsměvem tisková mluvčí, která si mateřství užívá.

„Já bych řekla, že Amálka je náš dvojnásobný dar z nebes. Je velmi hodná, začíná dělat první pokroky, směje se, pase koníčky, takže jako každá čerstvá maminka jsem z ní samozřejmě v sedmém nebi,“ řekla pro Super.cz. V roce 2015 přišla Stolzová o šestiletou dceru, která zemřela na vzácné nádorové onemocnění, o to víc je nyní za dcerku vděčná.

Radost z nového člena rodiny má i její starší syn. „Adámek se moc těšil. Má devět let a už je to takový chlapeček, který chce hodně pomáhat a zapojovat se. Takže je šťastný, když mu dám Amálku a může si ji pochovat, hraje si s ní. Takže Adámek je hodně šťastný a my všichni s ním,“ svěřila se Aneta, která zvládá vedle role maminky i práci.

„Pracovat jsem nepřestala, jsem za to ráda, ale zároveň si Amálku užívám. Myslím si, že skloubit práci s mateřstvím, když máte zdravé, hodné dítě, tak samozřejmě lze,“ prohlásila mluvčí, která se už nemůže dočkat nadcházejících svátků. „Budou to první Vánoce s Amálkou, s dětmi a s rodinou, takže ty letošní Vánoce budou výjimečné,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám