Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) je v poslední době o něco sdílnější, co se jeho soukromí týče. Tři roky po rozchodu s Angelinou Jolie promluvil o alkoholismu a nyní se otevřel ohledně milostného života. V rozhovoru pro New York Times Magazine uvedl na pravou míru, jak to má s ženami, se kterými byl v posledních letech spojován. Mezi nimi byly například herečky Sienna Miller, Charlize Theron nebo léčitelka Sat Hari.

Když se hvězdy Tenkrát v Hollywoodu zeptal spisovatel David Marchese, jestli o sobě čte články v bulváru, byl Pitt celkem otevřený. „Nesnažím se tomu úplně vyhýbat, ale nevyhledávám to. Nevím už ani, s kolika ženami mě za poslední tři roky spojovali. Nic z toho nebyla pravda,“ utnul všechny spekulace.

Ačkoliv by fanoušci Brada rádi viděli vedle nějaké dámy, nebo dokonce zpátky s jeho první ženou Jennifer Aniston, o tom, jestli s někým aktuálně randí, herec zarytě mlčí. Pokaždé, když se totiž vedle někoho objeví, ač jde třeba o náhodu, okamžitě se spekuluje, že má novou známost. Nelze se mu tedy divit, že i kdyby s někým randil, nechává si to raději pro sebe.

Brad se po letech vrátil na plátno ve zmiňované tarantinovce, kde si zahrál postavu Cliffa Bootha. Role mu nyní vynesla nominace na cenu kritiků i Zlatý glóbus. A šušká se, že s Oscary tomu nebude jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám