Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Freimanová (68) v poslední době slaví jeden úspěch za druhým. Loni získala cenu Týtý, září v oblíbeném seriálu Vyprávěj a i na divadle jde z role do role. Navíc po bolavém rozvodu se záletným režisérem Brabcem našla novou životní lásku v náručí architekta Vladimíra Boučka. Radost ze života jí ovšem kazí její dvě dcery, jejichž výchova se jí přeci jen trochu vymkla z ruky.

Mladší dcera Markéta jí utekla do zahraničí, kde studuje a domů se rozhodně nehodlá vracet. Starší dcera Tereza vymetá zase jeden večírek a za druhým a vykašlala se na školu. Její maminka jí to prý nemůže odpustit. „ Přestala chodit do školy, vykašlala se na to. To samozřejmě vyústilo v šílené rozbroje mezí ní a její mámou, řekl deníku Aha! blízký zdroj rodiny.

Tereza tak mnohem raději dává přednost společenskému životu než studiu nad knížkami. Školu prý úplně nezatratila. „Momentálně jsem přihlášená k bakalářce, takže jsem se na studium nevykašlala,“ mlžila Tereza Brabcová, která do prvního ročníku liberecké univerzity nastupovala před pěti lety. Ať už je to jak chce, její studijní tempo opravdu není z nejrychlejších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám