Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

19. července Bára Tlučhořová (31) nedorazila do vysílání Kiss rádia, z éteru na nějakou dobu úplně zmizela. Snímky, které se po čase začaly objevovat na sociálních sítích, a následně i záběry z webkamer dávaly tušit, že moderátorka řeší vážné zdravotní problémy. „Ve chvíli, kdy se Kissáci podívali na webkameru, tak už jim muselo být jasné, že se něco stalo, protože mám na hlavě šátek. A ten já zpravidla nenosím,“ uvedla. O potížích, kterým v posledních měsících čelila, Bára otevřeně promluvila v rozhovoru s kolegou Romanem Andělem.

Moderátorka prodělala dva epileptické záchvaty, jeden doma, po němž ji odvezla záchranka, druhý v nemocnici. Následná magnetická rezonance a další vyšetření ukázaly nádor v hlavě. „Bohužel zjistili, že u řečového centra jsem měla poměrně velký nádor, který musel z hlavy pryč,“ svěřila Bára posluchačům.

Ačkoli léčba ještě není u konce, moderátorku neopouští optimismus. „Důležité je se z toho nepo....,“ vzkazuje fanouškům, kteří ji opět mohou slýchat v ranním vysílání rádia, i když s upraveným harmonogramem, hodinu denně.

„Asi se budu opakovat, ale díky moc za každou Vaši zprávu. Nejhorší je za mnou, takže je v podstatě lépe a lépe,“ poděkovala Tlučhořová.

„Nepište mi teď všichni, co mi je, protože ten správný čas, kdy to prozradím, teprve přijde,“ žádala Bára fanoušky u snímku z října.

„Občas se stane, že dostanete od života stopku, která Vám má ukázat nový životní směr,“ říká Tlučhořová

Reklama

Další články

Načítám