Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kovaný rocker Josef Vojtek (58) v sobotu večer na předávání Slavíků opět triumfoval a v kategorii Skupina roku si s Kabátem odnesli již několikáté ocenění v řadě. Před přenosem i po něm rozhazoval úsměvy na všechny strany. V soukromí má zpěvák ovšem velké trápení. Na jaře totiž zjistili jeho malému synovi Matyášovi (4) těžkou cukrovku.

Přestože Vojtek z pódia posílal pozdravy přes televizní obrazovky svým dvěma dětem, dceři Valentýnce a synovi Matyáškovi, které má s herečkou Sabinou Laurinovou a tanečnicí Libuškou Vojtkovou, jeho malý synek ho u televize už nesledoval. Kvůli těžké cukrovce se musí hodně šetřit a chodit brzo spát. „Pepa si v sobotu Matýska vzal, byli spolu na procházce, povídali si o Slavících a o muzice,“ prozradila Blesku Vojtkova exmanželka Libuška (30).

Ta od jarních měsíců prožívá neradostné chvíle a smutný úděl svého synka si uvědomuje ještě více než její bývalý muž. „ Když malému na jaře zjistili cukrovku 2. typu, byl to pro nás šok, strašná rána, nikdo v rodině tuto nemoc neměl. Nechápali jsme, proč právě Matýsek, přiznala zkroušeně mladá maminka, která svěřila i to jak s neúprosnou diagnózou den co den bojují. Musíme mu píchat inzulín čtyřikrát denně. Zpočátku to bylo hodně složité, malý injekce nechtěl, bránil se. Pepa mi pomáhal, co mohl,“ přiznala zpěvákova exmanželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám