Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejslavnějších Čechů Jaromír Jágr (52) přitahuje milióny lidí po celém světě. Zajímají se o něj fanoušci hokeje, fanynky hezkých a úspěšných mužů, sportovní nadšenci, samozřejmě média, různé firmy, značky... A poměrně intenzivně také bookmakeři.

Ani těm neunikly romantické spekulace o českém hokejistovi a bývalé slovenské tenistce Daniele Hantuchové, a tak přišli s kursy ohledně Jágrova soukromí. Co se hokejistovy případné svatby a otcovství týče, vypsala Fortuna kurs 7:1 respektive 10:1. K tomu, že se dost možná nejžádanější český svobodný mládenec usadí a založí rodinu, tedy sázkaři nejsou skeptičtí.

Další už jsou spíš pro pobavení. Například kurs, že se hvězdný útočník a majitel hokejového Kladna zbaví svého domovského klubu a stane se většinovým vlastníkem slovenského týmu HC Poprad (3000:1), že Jágr nastoupí za hokejovou reprezentaci Slovenska (680:1), případně že nastoupí jako hráč slovenské extraligy (100:1).

A když už jsme u pobavení, hokejista Tomáš Plekanec (41) si z kolegy vystřelil, když spolu s partnerkou, také bývalou tenistkou Lucií Šafářovou (37), sdíleli výzvu ke čtyřhře: „Nevím, jestli jsou ty spekulace pravdivé, ale kdyžtak jsme připraveni na deblíka,“ vzkázal někdejšímu spoluhráči z Rytířů.

Reklama

Další články

Načítám