Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cardi B (31) si momentálně užívá turné po africkém kontinentu. A že si ho užívá opravdu plnými doušky. Na Instagramu pečlivě dokumentuje bujaré večírky, kterých se účastní, a dle videí v jejích Instastories to vypadá na opravdovou divočinu.

Pochlubila se také snímky z Nigérie a Ghany. Zvěčnila se v sexy kostýmu v barvách ghanské vlajky, ale zapózovala i v bikinách. A jak je vidět, její umělé křivky už jsou zcela v pořádku.

 Cardi B zapózovala v bikinách. 

Cardi se netajila tím, že po porodu dcery Kulture (1) podstoupila liposukci a rekonstrukci poprsí. Tělu však nedopřála čas na zotavení a krátce nato začala vystupovat. Objevily se proto zdravotní problémy, kvůli kterým musela dokonce zrušit některé koncerty.

Ukázala se i v sexy kostýmu v barvách ghanské vlajky. 

Momentálně je ale na těle úspěšné rapperky vše, jak má být. Postavě tvaru přesýpacích hodin vévodí silikony a umělé pozadí, které má ještě z dob, kdy se živila jako striptérka. Své bývalé zaměstnání si připomněla i při natáčení filmu Zlatokopky s Jennifer Lopez v hlavní roli, v němž si zahrála rovněž tanečnici od tyče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám