Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) sice skálopevně tvrdila, že po rozchodu s Jakubem Prachařem (40) žádného chlapa nechce, ale skutek utek a modelka si už na facebook dala status, že je zadaná. A rovnou se pochlubila fotkou svého nového objevu.

Blonďatého hezouna Zdeňka Turka jí fanoušci schválili a někteří dokonce Agátě napsali, že je hezčí než Jakub Prachař, což Agátu jistě potěšilo. Později se Agáta obrnila hradbou mlčení a místo Zdeňka se raději chlubila dětmi - dcerou Miou a synem Kryšpínem.

Agáta Prachařová vyrazila s dcerou Miou do společnosti.

„Tak hezkou druhou adventní neděli,“ popřála fanouškům Agáta, která se nedávno nechala slyšet, že nový partner to s ní nebude mít jednoduché. Žádost o rozvod ale zatím s Jakubem nepodali.

„Rozvod neprobíhá. Není podaný. Neměli jsme na to čas, ale rozvádět se budeme. Cesta zpět určitě není. Je to za mnou, jsem ráda, že se začínám smát a není šance k návratu," řekla Super.cz Agáta, na niž se konečně usmálo štěstí v lásce. Prachař zase chodí s modelkou Denisou Dvořákovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám