Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel Veroniky Kubařové (36), režisér Pavel Khek, byl na téměř každém kole StarDance. Ale není jediný z příbuzenstva, který herečce chodí fandit. Na předposledním večeru, během kterého se Kubařová protančila do finále televizní show, jí přímo v publiku držela palce také maminka.

Veronika Khek Kubařová se protančila do finále StarDance.

Příbuzenstvo a přátelé soutěžících ostatně tvoří značnou část diváků. V průběhu desáté řady tak diváci mohli zahlédnout rodiče Gabriely Koukalové (34) nebo mámu i tátu Kovyho, manželku a dcery Miroslava Hanuše (60), také manželka dalšího z finalistů Matouše Rumla (38) je pravidelnou divačkou a v publiku opakovaně zasedá i maminka Jakuba Vágnera (42).

S podporou a účastí nejbližších se tak nějak počítá, proto se absence hlavně partnerů stává předmětem různých spekulací a dohadů. Jako letos v případě Gabriely a Petra Koukalových. Badmintonista prý nechodil z pověrčivosti - když chyběl jednou a jeho žena postoupila, tak pro jistotu na přímé přenosy nechodil ani příště, aby ji neznervózňoval. Každý má zkrátka jinou taktiku. Pavel Khek, jak uvedla Veronika, například chodí běhat kolem výstaviště a prostor „začarovává“.

Reklama

Další články

Načítám