Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bella Hadid (27) minulý týden řádila s kamarádkou Kendall Jenner na pláži v Miami. V průběhu týdne ji bylo vidět hned v několika modelech plavek. Nejvíc ovšem zaujala vykrojenými od značky Melissa Simone, které zezadu vypadaly jako bikiny. Během večírku na pláži, který se prý protáhl až do časných ranních hodin, se v nich ostatně předvedla ze všech úhlů.

Pauzu si modelka zaslouží. V posledním roce šla jednu přehlídku za druhou a ve světě modelingu je minimálně stejně žádaná jako její starší sestra Gigi. Bellu také letos prohlásili za nejkrásnější ženu planety podle řeckého ideálu krásy. Tvář má prý téměř dokonalou.

Ale čím víc se modelce daří po pracovní stránce, tím víc strádá její soukromý život. Kvůli vytížení už poněkolikáté ukončila vztah se zpěvákem Weekndem a v tuto chvíli je nezadaná. I když většina jejich přátel věří, že pauza se zpěvákem nebude trvat dlouho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám