Hlavní obsah
Článek

Jasmina Alagič (34) a rapper Rytmus (47) si užívají adventní pohodu plnými doušky. Jako první si dopřáli relax v bazénu jen sami dva a zavzpomínali na staré časy, kdy ještě nebyli rodiči. Malý oddych opravdu potřebovali. Jak rapper přiznal, jeho nové album mu dalo zabrat a na svou ženu i syna zřejmě neměl tolik času, kolik by si představoval. Za to vzdal Jasmině hold a poděkoval jí, že mu byla během hektické doby oporou.

Poté, co si vychutnali přítomnost jeden druhého, s sebou vzali do bazénu i půlročního syna Sanela. Hrdí rodiče se snímky vodních radovánek pochlubili na sociálních sítích, čímž dojali nejen sebe, ale i fanoušky, kteří v komentářích chválí, jak spokojeně vypadají. „Moje (ne)normální rodina. Krásnou druhou adventní neděli přejeme,“ napsala Jasmina ke společné fotce. „Tohle je víc než všechny úspěchy,“ přidal se rozněžnělý Rytmus.

Moderátorka a rapper se nemohou dočkat vánočních svátků. Poprvé totiž oslaví Štědrý den jako rodina. Kromě syna Sanela nesmí v rodinném kruhu chybět ani milovaný domácí mazlíček, fenka pudla Daphne.

Reklama

Další články

Načítám