Hlavní obsah
Článek

Show Česko Slovensko má talent došla do zdárného konce a představila letošního vítěze. Stala se jím mladá nadějná zpěvačka Margaréta Ondrejková, která už během castingových kol ohromila. Od nekompromisního Jara Slávika (49) si vysloužila zlatý bzučák, který ji poslal rovnou do finále.

O post vítěze bojovala s dalším mladým zpěvákem, teprve jedenáctiletým Samuelem Rychtarem, který zazpíval píseň z vlastní tvorby, a dokonce se sám doprovodil na kytaru. Skutečnost, že se o vítězství utkali dva zpěváci se divákům ale vůbec nezamlouvala.

„Zpěváci by tam neměli vůbec chodit! Mají jiné soutěže - Hlas, SuperStar,“ zaznělo v komentářích na sociálních sítích. A další fanoušci zastávající stejný názor se přidali. Například jedna divačka by na stupni vítězů ráda viděla výtvarnici Volhu Safronovu nebo dětskou dvojici akrobatů. „Gratulujeme k vítězství. Zpívala opravdu krásně, ale jak píši ostatní, tohle patří do pěvecké soutěže. Třeba ta paní, co malovala do písku, to je opravdu talent!!! Dětičky byly krásné, bohužel zranění holčičky nedovolilo, aby pokračovaly v soutěži. To byli mí favoriti na vítězství,“ rozepsala se fanynka pořadu.

Právě zmínění malí ukrajinští akrobaté Katya a Nikita měli ve finále velkou smůlu. Katya si přivodila úraz, kvůli kterému jí lékaři zakázali vystupovat, chvíli před závěrem soutěže tak přišla jejich dřina vniveč. Naštěstí měla porota ve složení Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54), Marta Jandová (49) a Jaro Slávik (49) pro akrobatické duo připravené malé překvapení. Katye a Nikitovi z Ukrajiny zaručili postup do finále v další řadě soutěže.

Reklama

Další články

Načítám