Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska hory přenáší a na vzdálenost nedbá. To nám právě na horách, na zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově Mlýně vyprávěla krásná herečka Sara Sandeva (26). Kvůli staronové lásce, fotbalistovi Václavu Černému dokonce částečně opustila Česko.

"Žiju už napůl v Amsterodamu, kde přítel hraje, Do Čech jezdím za prací, kterou si snažím dobře naplánovat," vysvětlovala mladá herečka, již brzy uvidíme v pohádce Zakleté pírko a natočila i seriál pro Netflix. "A chystá se i další seriál, takže určitě dál pracuju, a i tak nám vztah na dálku funguje. A když má zase volno partner, přiletí za mnou. Naše profese se skloubit dají," upřesnila.

Jeden koníček spolu ale sdílet nemohou. Sara bývala vyloženě letní typ, ale v poslední době si oblíbila právě hory a lyžování. Na svah ale musí sama. "Přítel má ve smlouvě s fotbalovým klubem, že lyžovat nesmí. Ale dokážeme si užít společný volný čas i mnoha jinými způsoby," naznačila.

V rámci focení nové zimní kolekce, kde byla Sara jednou z modelek, se půvabná brunetka mazlila i s jedním z přítomných miminek. Sama ale zatím děti neplánuje. "Teď je mi dvaadvacet, kariéru mám ještě před sebou. Ale děti určitě chci. Uvidíme, kdy se přítelem shodneme, že je ten správný čas," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám