Hlavní obsah
Článek

Dominika Gottová (50) se momentálně nachází v Česku, zatímco její manžel Timo Tolkki (53) má z ostudy kabát. Poté, co vyšla najevo identita jeho údajné milenky, začal na sociálních sítích rozjíždět podivná živá vysílání, ve kterých se opíjel a vyléval si srdce. Mimo jiné také vyhrožoval sebevraždou.

Psychicky nemocný Timo se nyní vypravil do Mexika, odkud jeho milenka Claudia pochází. Akce mu ale příliš neklapla. Jak se zdá, milenka s ním nechce mít nic společného, jak vysvětlil v nekonečné sérii statusů na Facebooku.

„Claudia mě zablokovala a učinila nějaká opatření. Pokud tohle vidíš, napiš mi mail a můžeme naposledy zajít na kafe,“ vzkázal zhrzený své lásce, se kterou dle vlastních slov vytvořil úžasnou hudbu.

To navíc nebylo všechno. „Cítím se špatně, protože mi Claudia Pearl celou dobu lhala,“ neváhal se světu svěřit se svými city zlomený muzikant. „Má v Mexiku přítele, přesto je to ale moje spřízněná duše,“ dodal zklamaně.

Ve chvíli nejvyššího zoufalství navíc opět zatoužil po manželce Dominice. „Vrátím se ke své ženě Domi, v lednu přiletím do Prahy,“ uvedl razantně, ale těžko říct, co z toho se nakonec uskuteční. A především, jaký postoj zaujme podváděná Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám