Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Serena Williams (42) je kus ženské a pyšní se pořádně vysportovanou postavou. Na kurtu z ní však moc neuvidíte, což se nejspíš maminka dvouleté dcery rozhodla svým příznivcům nyní vynahradit. Na Instagramu se pochlubila snímky z výletu na jachtě. V bikinách vystavila i své pověstné pozadí, které zaujalo mnohem víc než výhled na azurově modré moře.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I ain’t got Yacht type

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams), Pro 6, 2019 v 6:02 PST

Sdílela ještě gif, ve kterém se nadšeně nakrucuje. A má co slavit, před pár dny organizovala v Miami večírek pro svou značku oblečení, se kterou sklízí úspěch. Promluvila také o tom, co ji inspirovalo, aby se sama vrhla do podnikání.

„Vždycky jsem měla pocit, že na trhu pro mě nic není. Nic, co by sedělo na moje boky, břicho, zadek, prsa a takhle bych mohla pokračovat do nekonečna. Nebudu čekat, až mi někdo něco vytvoří. Udělám něco, co bude sedět nejen mně, ale také ostatním,“ uvedla pro US Weekly.

Tenistka nedávno oslavila druhý rok v manželství s Alexisem Ohanianem, s ním má také dcerku Alexis Olympiu (2), která se narodila deset týdnů před jejich svatbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám