Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a hudebník Vašek Noid Bárta (43) se stal před necelým měsícem otcem druhé dcery Elišky, kterou mu porodila jeho přítelkyně Eliška Grabcová. Čtyřletou Terezku má s exmanželkou Gábinou. A se svými třemi holkami je spokojený jako nikdy v životě.

„Mám období, kdy jsem veselý, šťastný a prozpěvující, protože vše, co se odehrává nyní v mém rodinném a soukromém životě, je nádherné. Je to zalité zimním sluncem, takže my se už doma připravujeme na Vánoce, jsme v pohodě, já u toho občas pracuji, takže odjíždím, ale všechny moje tři holky jsou veselé, šťastné a zdravé a to je pro mě prostě nejvíc,“ svěřil.

„Malá je strašně hodná, já nevím, jestli na nás něco teprve připravuje, ale dnes nechala Elišku spát čtyři hodiny, krásně bumbá, dokonce má přes kilo nad plán, a tak se obě Elišky vyspaly,“ pokračoval ve vyprávění na natáčení soutěžního zábavního pořadu Máme rádi Česko, kde v této soutěži premiérově jako hlavní host zazpíval.

Premiérový díl, kde Vašek zazpíval píseň Jsou svátky, kterou známe v podání Karla Gotta (†80), sledujte v neděli večer na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám