Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešním dnem slaví slovenská popová diva Dara Rolins (51) neuvěřitelné 47. narozeniny. Zřejmě málokdo by jí ale blížící se padesátku hádal.

Postavu, kterou se Dara ráda pyšní v plavkách, by jí mohla závidět kdejaká o generaci mladší manekýnka. Jenže nic není zadarmo. O bývalé partnerce rappera Rytmuse (47) je známo, že si potrpí na zdravý životní styl a hodně času věnuje pohybu. Zamilovala si jógu, díky které se udržuje v kondici, a dbá i na svůj jídelníček. Není proto divu, že si může dovolit i odvážnější snímky v prádle, mnohdy i bez něj. Kdo je pravidelným návštěvníkem Dařina instagramového profilu, ten zaznamenal, že blondýnka svůj zvětšený dekolt ráda pouští „navolno“ a nesvazuje se nepohodlným prádlem. Naposledy se nechala odvážně nafotit pro svůj diář Rok podle Dary, kde ukázala skoro vše.

Vydřené břišáky a pevný zadeček oceňují nejen pánové, ale i dámy a Dara sklízí v komentářích pod svými fotkami nepřeberné množství lichotek. Přesto si ji od rozchodu s rapperem Rytmusem doma nikdo nehýčká, alespoň žádného nového partnera Rolins doteď nepřiznala. V jejím nabitém programu zřejmě není na randění ani příliš času. Víkendy tráví na koncertech a volné chvíle věnuje školou povinné dceři Lauře, kterou má s frontmanem kapely Wohnout Matějem Homolou.

Podívejte se v galerii na nejvíc sexy snímky dnešní oslavenkyně.

Reklama

Další články

Načítám