Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama před lety dávala svým rodičům zabrat. Nyní horké chvilky občas řeší Ivana Jirešová (47) se svou dcerou. Přestože s čtrnáctiletou Sofií má skvělý vztah, dospívající slečna prý prochází pubertou a čas od času to doma nemají jednoduché.

„Já jsem máma a ona proti mně má teď revoltu a má pubertu, takže cokoliv řeknu já, je špatně. Já jí musím říkat jen samé superlativy, což vždycky nejde,“ svěřila se Ivana Jirešová na tiskové konferenci k muzikálu Kat Mydlář. V tom bude po devíti letech opět hrát a zpívat a zpěvu se také ráda věnuje její dcera. Jen jí maminka výtky ke zpěvu musí v tomto období říkat opatrně.

„Měla jsem ji drsnější a můj táta to predikoval a říkal, ať si počkám, že se mi to jednou vrátí a je to tady,“ řekla s úsměvem o pubertě Ivana. „Já jsem byla od čtrnácti pryč a vybíjela jsem si to soboty a neděle a někdy jsem byla tak vyčerpaná, že o mně rodiče nevěděli,“ prozradila herečka s tím, že dospělá se začala cítit až tak ve 27 letech. Puberta ji ale prý opustila tak ve dvaceti.

„Ty dnešní děti se úplně jinak chovají k rodičům než my. My jsme si prostě nedovolili, já jsem si mohla myslet, co jsem chtěla, a rodiče byli rodiče,“ prozradila herečka s tím, že doufá, že dceru pubertální období brzy přejde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám