Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Kubařová (36) patří se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou k velkým favoritům StarDance. Spolehnout se může i na velkou fanouškovskou základnu.

Veronika je sice vdaná za režiséra Pavla Kheka, ale i tak dostává od některých fanoušků pozvánky na skleničku.

„Veroniko, vy jste nádherná princezna, já vás normálně platonicky miluji, zrovna včera jsem se díval na film Trojí život, předtím Ženy v běhu, vy jste tak nádherná žena, čistá duše, ten úsměv, já vás prostě žeru, a jestli někde po světě běhá vaše dvojče, tak sem s ním, opravdu takovou ženu, jako jste vy, bych bral všemi deseti mít doma,“ potěšil Kubařovou jeden z fanoušků.

Veronika Kubařová ve StarDance

Herečka je ale stále velmi skromná a přesně v tom duchu svému obdivovateli odpověděla: „Neblázněte, umím být i dost nepříjemná. Jsem žena se všemi barvami, které k tomu patří,“ napsala Kubařová. Ani to ale fanouška neodradilo a Kubařovou pozval na skleničku.

„Samozřejmě, věřím a je to tak správné, nemůže byt vždy vše zalité sluncem a nějaká ta bouřka také musí být, ale celkově na mě působíte sympaticky, a pokud bude někdy šance, tak si rád zajdu pro podpis, anebo bych s vámi i prohodil pár slov, alespoň se pozdravit a pozvat vás na skleničku,“ osmělil se obdivovatel. Na to už ale vdaná herečka nereagovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám