Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) je neustále v jednom kole. V období před Vánoci obzvlášť. Vedle práce se věnuje ale také své rodině a dcerce Marušce, která od září chodí do první třídy. Jak svou roli maminky zvládá oblíbená zpěvačka skloubit s kariérou?

„Člověk musí mít svoje priority a moje priorita je moje rodina. Když můžu, tak si všechno vyřídím v čase, kdy je Maruška ve škole, abych se jí potom mohla věnovat, což jde vždy na 99 procent. Vše je, jak říkám, o prioritách,“ svěřila Marta, která kývla na natáčení speciálního zimního dílu pořadu Máme rádi Česko.

Nás zajímalo, zda se už i ona připravuje na nadcházející svátky. „Stresu úplně nepodléhám, protože dárky už skoro mám a už jsme začaly s Maruškou péct. Takže vše jde podle časového plánu. Spíš mě mrzí, že to všechno strašně moc utíká,“ sdělila nám Marta, která se těší i na dárky.

„Já si osobně přeji něco, čím mě manžel překvapí. On má vždycky dobrý odhad toho, co mám ráda,“ dodala závěrem Jandová, která si v pořadu zasoutěžila již podruhé a byla jedna z nejlepších.

Reklama

Další články

Načítám