Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Gwendoline Christie (41) se proslavila především rolí Brienne z Tarthu v seriálu Hra o trůny. Hrdinku, která si nakonec vysloužila i rytířský titul, však diváci vídali zásadně v brnění a s mečem v ruce. Gwendoline se svou postavou ale nesdílí nadšení pro pánské modely, a naopak se na společenských akcích objevuje v okázalých róbách. Nyní se však předvedla, jak ji fanoušci neznají, v plavkách.

191 centimetrů vysoká herečka se nechala zvěčnit v Miami, jak nastavuje tvář slunci. V černých plavkách odhalila nekonečně dlouhé nohy a byla chic, jak už je u ní ostatně zvykem.

Christie se svěřila magazínu GQ Style, že už možná nikdy nedostane tak skvělou roli, jakou byla Brienne. Za výkon v poslední sérii byla dokonce nominovaná na cenu Emmy. „Dalo mi to velkou naději a hodně zkušeností,“ prozradila.

V posledním roce Gwendoline střídala hraní s modelingem.  Ve světě módy se prý cítí přirozeně. V únoru šla přehlídku značky Tomo Koizumi po boku Belly Hadid. „Myslím, že protože moje tělo poutá tolik pozornosti, musím se s tím popasovat. Buď se v tom utopím, nebo budu plavat,“ svěřila, proč s předváděním nikdy neměla problém.

V příštím roce vyjdou hned dva filmy, ve kterých je možné Christie vidět. Velmi očekávaný snímek The Personal History of David Copperfield na motivy románu David Copperfield od Charlese Dickense a drama The Friend s Dakotou Johnson a Caseym Affleckem.

Reklama

Další články

Načítám