Hlavní obsah
Článek

Výjimečně jsme se nepotkali v divadle GoJa Music Hall, kde exceluje jako představitelka krásné a populární Glindy v muzikálu Čarodějka. Nikola Ďuricová bude i jednou z hvězd charitativního koncertu Horečka nedělní noci, který proběhne příští rok v dubnu. A písně na něj dostala přidělené.

"I když bych si samozřejmě ráda zazpívala moji oblíbenou píseň Popular z Čarodějky, nejlépe i ve svém kostýmu, kdyby mi ho producent František Janeček půjčil. Ale i tak jsem s výběrem spokojená. Já pro charitu vystupuji ráda, i když to není často," řekla nám Nikola.

Té letos končí divadelní vystupování až 22. prosince, kdy budou mít V GoJa Music Hall na čtrnáct dní v Čarodějce pauzu, než se znovu vrátí na jeviště. "A volno pochopitelně využiju na to, abych byla s rodinou, na kterou nemám přes rok čas," svěřila nám půvabná blondýnka.

I když už je rok zasnoubená, svátky ale nestráví se svým partnerem Lukášem. Prý až po svatbě. "Takže letos budeme každý zvlášť asi naposledy a užijeme si svoje rodiny, těším se i na sourozence, mám dvě sestry a bratra. Ale můžeme si společné Vánoce udělat kdykoli," míní Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám