Hlavní obsah
Článek

Prosinec je pro Pepu Vágnera (33) nejhektičtějším měsícem. Zpěvák je v jednom kole, a na vánoční přípravy tak moc času nemá. Jinak tomu není ani letos. „Právě mi probíhá vánoční turné, mám celkem devatenáct koncertů, u mě je ten prosinec ve znamení koncertování,“ svěřil Pepa, který nemá čas ani na pořizování dárků.

„Můj kamarád Ježíšek je přesně ten typ Ježíška, který šílí 24. prosince dopoledne. Bohužel to tak je, a letos to nebude jinak,“ řekl zpěvák, který řeší vše na poslední chvíli. „Já dárky objednám ráno dvacátého čtvrtého a jedu pro to, protože to nestihne přijet,“ řekl se smíchem zpěvák a dodal, že podobný shon zažívá i jeho táta Karel Vágner.

„Táta má Vánoce strašně náročný, protože musí objet veškeré ty rodiny a klany, aby to vše obsáhnul, takže pro něho to je docela fuška. Ráno odjíždí a v noci se vrací zdrchaný domů,“ prozradil Pepa na tiskové konferenci k muzikálu Kat Mydlář. Ten se v příštím roce vrátí po devíti letech na divadelní prkna a Vágner se v něm objeví ve stejné roli.

„Hrál jsem tam roli mladého Jesenia a jsem rád, že to všechno oprášíme. Kat Mydlář má strašně krásný melodie a já se hrozně těším na to, že se vrátí a že si je budeme moci zase zazpívat,“ dodal na tiskovce Vágner, který se do představení vrací stejně jako Daniel Hůlka, Marian Vojtko, Petr Kolář, Kateřina Brožová nebo Ivana Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám