Hlavní obsah
Článek

Koncem minulého měsíce hojně plnilo jméno Justina Timberlaka (38) titulky bulvárních plátků. Svět obletěly fotografie, jak se drží za ruce s hereckou kolegyní Alishou Wainwright. Viditelně na plech byl vyfocen a natočen v baru v New Orleans, kde natáčí film Palmer. Zpěvák, který je ženatý s herečkou Jessicou Biel (37), se nyní manželce, s níž má syna Silase (4), za trapas veřejně omluvil.

Již před několika dny zdroje z okolí slavného páru uváděly, že mezi Justinem a Alishou o nic nešlo, ale Timberlake si uvědomuje, že dostal manželku do nepříjemné situace. Drby ale stále kolují, a tak Justin konečně učinil prohlášení prostřednictvím svého instagramového účtu.

„Snažím se od drbů držet, co nejdál mohu, ale kvůli mé rodině cítím, že je důležité se vyjádřit k incidentu, jenž ublížil mnoha lidem, které miluji. Několik týdnů zpátky jsem trochu špatně odhadl situaci a chci uvést na pravou míru, že k ničemu mezi mnou a kolegyní nedošlo,“ stálo v příspěvku.

„Moc jsem pil a lituji svého chování. Měl bych se chovat lépe. Nechci být takovým příkladem pro mého syna. Omlouvám se mé úžasné ženě a rodině, že jsem je dostal do tak trapné situace. Soustředím se na to, abych byl tím nejlepším manželem a otcem, jakým mohu být. A tohle nebylo správné.“

Justin uzavřel prohlášení tím, že je vděčný, že je součástí filmového projektu a těší se, až Palmer uvidí diváci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám