Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva roky herečka Emma Stone (35) randí s producentem pořadu Saturday Night Live Davem McCarym. Nyní se pochlubila prstenem, který jí McCary navlékl. Snímek sdílel pyšný snoubenec na svém instagramovém účtu. Herečka se k zásnubám zatím slovy nevyjádřila, ale její výraz v obličeji hovoří za vše.

Pár je spojován od listopadu 2017 a nesdílí se světem nic ze svého soukromí, ale předpokládá se, že se poznali v prosinci 2016, kdy byla Stone hostem v SNL. O zásnubách se začalo špitat už letos v dubnu. Emma se v loňském roce svěřila s tím, jak se v průběhu let změnil její postoj k rodinnému životu.

„Hodně se to mění s věkem. Nikdy jsem nehlídala děti. Jako teenager jsem si říkala, že se nikdy nevdám a nebudu mít dětí. Čím jsem starší, tím víc je chci a tím víc se chci vdát,“ svěřila magazínu Elle.

Emma v současné době natáčí film 101 Dalmatinů, kde ztvární Cruellu de Vil. Letos vyšlo také  pokračování filmu Zombieland s názvem Zombieland: Rána jistoty. V minulosti herečka randila s kolegou z filmu Amazing Spider-Man Andrewem Garfieldem nebo Kieranem Culkinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám