Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Dana Morávková (52) nafotila svůj druhý kalendář. A na jedné z fotek je velmi odhalená, což má svůj důvod.

"Hodně odhalená je jedna fotka, a to kvůli tomu, aby se to dobře vydražilo a pomohli jsme dětem z dětského domova. Nejsem manekýnka ani modelka, ale focení mám ráda. Užívám si ho," přiznala na křtu Morávková, které se její plán vydařil. Nejenže se vydražily všechny obrazy a celkově se vybralo neuvěřitelných 185 tisíc korun, ale jeden z obrazů vydražil dokonce Jaromír Jágr.

"Ani v hlubokém bezvědomí by mě nenapadlo, že budu Jágrovi viset někde mezi bruslemi," reagovala na situaci Morávková.

V dražbě byly tři obrazy, Jágr vydražil jeden z nich. "Tenhle obraz měl ke mně nejblíž, protože já nevím, jestli to všichni ví, ale Dana Morávková dřív vrcholově sportovala a jaký jiný obraz bych si měl z kalendáře vydražit, když ne ten na bruslích. To ke mně patří. Navíc výtěžek jde na dětský domov v Příbrami a já rád dětem pomáhám. Takže jsem rád, že jsem mohl pomoci," vysvětlil Jágr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám