Hlavní obsah
Článek

Tak tohle nás hodně překvapilo. Bývalý fotbalista Tomáš Ujfaluši podporuje pěveckou kariéru svojí dcery Kačenky, takže se občas objeví na některé kulturní akci. Když se ale představoval další ročník charitativního počinu Horečka nedělní noci, která proběhne příští rok v dubnu v Hudebním divadle v Karlíně, seděl mezi představovanými účinkujícími.

"Už nevím, čí to byl nápad, ale hrál jsem už loni. Není to nic velkého, na jevišti jsem jenom dvacet sekund a hraju otce svojí dcery. A prý je to docela vtipný výstup, který si letos zopakuji," vysvětlil Ujfaluši, který nemá trénink pouze z fotbalových utkání, kde se hraje docela dost. Třeba válení na trávníku a předstírání mnohem těžšího zranění, než k jakému došlo. "Je fakt, že fotbalisti jsou takoví herci," smál se.

Nicméně zkušenosti má i z opravdového, tedy spíš z ochotnického, divadla. "Když jsem byl v Olomouci na střední škole, hráli jsme Mrazíka a já dostal hlavní roli Ivana. Musím říct, že při hraní jsem byl víc nervózní než před finále Evropské ligy," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám