Hlavní obsah
Článek

Když Dwayne Johnson (51) alias The Rock potkal v roce 2007 Lauren Hashian, byla to láska na první pohled. Herec se v rozhovoru pro WSJ Magazine rozpovídal o tom, že se do ní zbláznil během prvních 30 vteřin. „Hned mě napadlo, jak je krásná,“ přiznal, ale vzápětí doplnil, že se ani jeden do nového vztahu nehrnul.

Herec se tehdy rozcházel s Dany Garciou, se kterou byl ženatý, a Hashian byla také po náročném rozchodu. Dlouho to ale nevydrželi a v roce 2015 se jim narodila první společná dcera Jasmine. O tři roky později druhá holčička Tiana. Z prvního manželství má Johnson ještě dceru Simone (18).

Ani po dvou dětech to ale nevypadalo, že by měli vztah zpečetit svazkem. Herec si po jednom ztroskotaném manželství vše dobře rozmýšlel. „Můj rozvod se na mně hodně podepsal. Nebál jsem se vyloženě znovu oženit, ale dost jsem váhal. Lauren byla ale neuvěřitelně trpělivá,“ pěl ódy na svou dnes již manželku.

Herec se vyslovil až letos a o tři dny později pojal Lauren za manželku během intimního obřadu na Havaji. Přítomno bylo pouze 9 nejbližších a dcery posloužily jako družičky. Nikdo o obřadu neměl ani ponětí, páru se vše podařilo utajit, protože šlo o velmi spontánní akci.

„Měli jsme bezpečnostní plán pro případ, že se objeví helikoptéry, ale žádní novináři se neukázali. Nikdo o tom nevěděl. Šokovalo mě to, ale byl jsem vděčný. Můj život je samý šrumec, fakt, že to bylo pro změnu tiché, byl velkou výhrou,“ uzavřel svalovec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám