Hlavní obsah
Článek

Každý rok se hudebníci snaží přivést na svět vánoční hit, který by se udržel jako například Last Christmas po desetiletí. Letos se o to pokusila i Katy Perry (39) a její klip je jako vždy lehce bláznivý a hodně barevný.

Její nový hit se jmenuje Cozy Little Christmas a Katy si v něm užívá vánoční období přímo se Santou, se kterým se opaluje u bazénu, ale zajde s ním i na masáž, kde se oba svléknou. Samozřejmě není v klipu nic nepřístupného, ale nahá těla jim zakrývá jen ručník přes zadek.

Katy miluje ve svých videoklipech velkou show, což k Vánocům patří. V tomhle novém se dokonce objeví na chvíli i jako černovláska, což je barva vlasů, kterou nosila od začátku kariéry, a k blond přešla teprve před dvěma lety. Nutno uznat, že této zpěvačce sluší snad každý účes, který si do svých ulítlých videoklipů nechá učesat nebo nasadit pomocí paruky.

Zpěvačka by se mohla brzy podruhé vdát. Spekuluje se, že v prosinci chystá tajnou svatbu s Orlandem Bloomem (47), se kterým chodí s krátkou pauzou od roku 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám