Hlavní obsah
Článek

Manžel Dominiky Gottové (50), finský muzikant Timo Tolkki se na sociálních sítích chlubí svým novým objevem.

Poté, co se nejstarší dcera zesnulého slavíka Karla Gotta (†80) rozhodla od manžela nadobro odstěhovat a požádala o rozvod, se muzikant posilněný alkoholem začal zpovídat na svém facebookovém profilu a ve statusech několikrát zmínil, že ho čekají nová dobrodružství, a jen co sežene peníze, má v plánu cestu Mexika, kam by pravděpodobně odjel za svou milenkou.

O své mladší nástupkyni Gottová samozřejmě ví. Byl to také jeden z důvodů, proč pohár její trpělivosti přetekl. Podle informací Blesku měla Dominika svého manžela a začínající muzikantku Claudii Pearl přistihnout inflagranti ve svém domě.

Podle sociálních sítí je zřejmé, že Tolkki s mladou umělkyní spolupracuje a mají stejnou vášeň k hudbě. Vzhledem k tomu, kolik snímků exotické Claudie Timo na svém profilu sdílel, je ale patrné, že je k sobě pojí i jiné než pracovní pouto.

Náklonnost ke skoro o třicet let mladší dívce projevuje manžel Dominiky Gottové veřejně. „V Claudii Pearl jsem nalezl kouzelnou přítelkyni,“ napsal si Tolkki do statusu.

Reklama

Další články

Načítám