Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Chrissy Teigen (38) si jen tak něco líbit nenechá. Jak je známo, na sociálních sítích je manželka nejvíc sexy muže planety Johna Legenda velmi aktivní a patří k nejvlivnějším. Nebojí se vyjádřit svůj názor, a i americký prezident Trump ji označil za „manželku s nevymáchanou pusou“. Jako by svou otevřeností ale internetové trolly provokovala. Nedávno se do ní opět pustili, když vzdávala své díky na Den díkůvzdání.

„Jsem vděčná za lidi, díky kterým náš nefunkční domov funguje,“ napsala ke snímku dětí se svými zaměstnanci. „Jinými slovy díky za barák plný zaměstnanců, chův a kuchařů,“ neodpustila si uštěpačnou poznámku pod příspěvkem jedna ze sledujících.

V komentářích se okamžitě strhla bouřlivá debata mezi fanoušky, kteří Chrissy bránili, a závistivci, kteří sympatizovali s komentující. „Taky bych byl vděčný, kdybych je měl,“ poznamenal jeden z nich. „Hele, kdybych si je mohl dovolit, taky je mám. Je dobré mít někoho, kdo pomůže s dětmi,“ nechal se slyšet jiný fanoušek.

Chrissy s jejími dětmi Lunou (3) a Milesem (1) pomáhá chůva i její maminka Vilailuck "Pepper" Teigen, čímž se modelka nikdy netajila. „Máme pomoc ve dne, v noci i o víkendech, nechápu, jak to moje matka zvládala sama,“ svěřila se před časem Vanity Fair.

Chrissy a John se ocitli pod palbou kritiků ještě před tím, než jejich prvorozená přišla na svět. Pochlubili se tehdy světu, že by rádi najali sestru, která u ní bude v noci. „Sestra nenahradí mámu, která musí vstávat a krmit. Máma je s nimi vzhůru, ostatní jsou pomocníci a učitelé,“ bránila se tehdy modelka, která pro ostrá slova nejde daleko, na svém twitterovém účtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám