Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) měla pořádnou honičku. Sotva skončil slavnostní večer Českých slavíků, kde převzala jedenáctou sošku za absolutní vítězství a čtrnáctou jako nejlepší zpěvačka, spěchala do Bratislavy, kde ji v neděli večer čeká první finále Talentu. Byla tak rozhozená, že dokonce běhala po Státní opeře bosá a doma si zapomněla i šperk.

"Že není vidět, že nemám boty?," ujišťovala se, když běžela v róbě Oscar de la Renta na toaletu a při návratu ji reportéři fotili. Pak si ale šaty zvedla a vykoukly bosé nožky. Navíc jí její přítel Petr Makovička musel dovézt šperk, který si zapomněla doma.

"V té krabičce byly původně moje manžetové knoflíčky a teď v ní nenesu Lucce žádný dárek. Hodně spěchala, v jednu odjela na generálku a zjistila, že si doma nechala šperk, který jí stylistka vybrala k šatům na Talent," vysvětlil Super.cz Makovička.

Z cen se ovšem Lucka velmi radovala. "Zvlášť ta za absolutní vítězství je nádherná. Má úplně nový design, bude se mi doma krásně vyjímat," rozplývala se slavice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám