Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) se ještě pořád nesrovnala s rozchodem s kolegou Tomášem Klusem (37). Stále je vůči němu plná emocí. "Když dostal stříbrného slavíka, plakala jsem. Přitom když jsem sama dostala bronzového, zůstala jsem v klidu," svěřila Ewa Super.cz.

Na předávání cen to dokonce vypadalo, že se dal pár opět dohromady, protože do státní opery přišli společně. "Ne To byla jen náhoda, že jsme spolu vyšli na chodbu. Potkali jsme se náhodou v šatně," vysvětlila Ewa.

Ta nebyla ani schopna vyjádřit, zda jí Tomáš v jejím životě chybí a na kameru plácala nesmysly. "To mě naučil Tomášův kytarista, že když o něčem moc nechci mluvit, říkat něco nesrozumitelného," vrátila se opět k době, kterou trávila s Klusem.

Na afterpárty už se spolu Tomáš s Ewou nebavili. Klus trávil čas se svým týmem, Farna se těšila hlavně na to, až se pořádně nají. "Kvůli šatům jsem držela dva dny půst. Také jsem se z nich okamžitě svlékla a vzala si jiné, u kterých plné bříško nebude vadit," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám