Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nekonečně dlouhé nohy a vražedně krásné křivky vystavila modelka Stella Maxwell (33) na odiv během udílení módních cen British Fashion Awards. V hlubokém výstřihu předvedla poprsí bez spodního prádla a díky sexy rozparku jí z šatů svůdně vykukovala nožka.

Stella je v poslední době vídána zásadně s kolegyněmi z modelingu. Po rozchodu s herečkou Kristen Stewart se sice spekulovalo, že se k sobě slavné dámy vrátily, ale opak je pravdou. Kristen momentálně randí se scenáristkou Dylan Meyer, zatímco Stella je podle všeho stále single.

Maxwell měla v poslední době navíc úplně jiné starosti. Do soukromí se jí snažil nabourat stalker Ruben Velazquez, který modelku obtěžoval zprávami na Instagramu, vyhrožoval, že jí zapálí dům, a až s ní skončí, bude na vozíčku. Když připojil fotografii, jak stojí před jejím domem, Maxwell neváhala ani minutu a podala žádost o zákaz přiblížení. Stalker se k ní nesmí přiblížit minimálně po dobu pěti let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám