Hlavní obsah
Článek

Jak již Super.cz informoval, Lucie Vondráčková (44) se po duetu s Radimem Flenderem Stanice svět nechala přemluvit od dalšího zpěváka ke společnému projektu. S finalistou první řady SuperStar Juliánem Záhorovským natočila nový videoklip k jeho písni Umřu s tebou. O jeho ukázku se s námi protagonisté podělili.

Píseň Umřu s tebou složil právě Julián a Lucii oslovil, aby s ním píseň nahrála. „K napsání písně Umřu s tebou mě inspiroval můj velmi oblíbený film Walk The Line a příběh Johnnyho Cashe a June Carterové. Oslovit Lucku byl spontánní nápad. Neměl jsem na ni kontakt a jen zkusil napsat na jeden profil na facebook,“ překvapil nás Julian.

A jak to bylo dál? Profil to byl správný a Lucie, ač prý moc na facebooku neodepisuje, odepsala a spolupráce mohla začít. „Její podoba s June Carter je fakt obrovská,“ dodal Julian.

„S Julianem jsem natočila duet a klip. Když s tím nápadem přišel, nic moc jsem o něm nevěděla. Bylo mi na něm ale sympatické, že v době, kdy nemusel, kdy byl megapopulární, si ještě dostudoval vysokou školu. Navíc píše dobré texty a má hudební nápady, které mě baví. No a je fakt síla, jak na něj letěj holky," smála se Lucie.

Klip vznikl ve dvou verzích. Černobílá pro Youtube a barevná vertikální verze, která je k vidění pouze na instagramu Lucie a Juliana.

Další společné pracovní aktivity spolu dvojice neplánuje. Lucie se opět vrhla do dabingu, který ji prý neskutečně baví a chtěla by si ještě natočit klip na jednu píseň ze svého posledního alba Růže. Julian plánuje další nahrávky, ať už sám nebo s kapelou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám