Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě v pondělí to vypadalo, že nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika (50) svůj odchod od manžela Tima teprve zvažuje. Dnes je ale všechno jinak.

Jejich soukromé i finanční problémy v poslední době jen narůstaly a pohár trpělivosti začal přetékat v momentě, kdy Gottová našla utajený dopis o půlročním nedoplatku za nájem, kdy jim dokonce hrozilo vystěhování z bytu. Reakce jejího manžela už pak byla poslední kapkou. „Timo poté, co jsem našla dopis o půlročním nedoplatku na nájmu a hrozbě vystěhování, jenom pil a situaci neřešil!,“ prozradila Gottová, která už nezvládala další problémy sama řešit a rozhodla se vrátit do Česka

Vypjatou situaci převzal do vlastních rukou Dominičin kamarád, který pro ni do Finska přijel autem. „Zvládla jsem v rychlosti naplnit jen čtyři velké pytle. Nedá se nic dělat, spousta věcí musela doma zůstat,“ svěřila se Blesku během svého útěku Dominika.

Nyní ji čeká dlouhá cesta přes půl Evropy, která se může protáhnout přes 24 hodin. Přesto si na svém trápení našla Gottova nejstarší dcera malé pozitivum. „Plním tak další z tátových přání, abych se vrátila domů,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám