Hlavní obsah
Článek

Se zpěvákem a muzikálovým hercem Richardem Tesaříkem jsme se potkali na křtu knihy o striptérkách, které šel za kmotra. V prostředí striptýzového klubu se cítil jako doma. I on se totiž ve svém věku, příští rok mu bude pětasedmdesát, na jevišti svléká.

"Přiznám se, že nahatý ženský se mi líbí. Chlapi až tolik ne, i když se s kolegy na jevišti divadla v Plzni svlékáme také, a to v muzikálu Donaha! Nakonec sundáme ta tanga a opravdu jsme nahatí," prozradil Richard, který v muzikálu hraje oceláře v důchodu, který se s partou nezaměstnaných kamarádů najde v nové profesi.

Sám se ovšem do důchodu rozhodně nechystá. "Pořád mám dost práce, hodně hraní s kapelou, kromě Plzně hraju ještě v Kalichu. Trošku mě sice pobolívají kolena, ale to vyřeší prášek a panák a pak už můžu vtrhnout na jeviště. Dá se s tím žít," nestěžuje si Tesařík.

Na příští rok už pomalu plánuje oslavu pětasedmdesátin. "Protože mám narozeniny o Vánocích, nikdy jsem je moc neslavil. Sedmdesátku jsem dělal v Lucerna Music baru, tak se zamyslím nad tím příštím rokem. Ale v mém věku už není plánování jen tak, kdo ví, jestli budu ještě naživu," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám