Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vycházíte z vlastních zkušeností, je vaše tvorba autentičtější. Tím se řídí novopečená spisovatelka Alexandra Veliká, která při psaní své prvotiny využila svoji bývalou profesi. Podle názvu Striptérky z Velkého jablka je jasné, čím se půvabná blondýnka živila.

"Už je to delší čas, tak bych byla ráda vnímána jako spisovatelka, ne jako striptérka," řekla nám Alexandra, která s námi rozebrala i klady, a především zápory života sexy tanečnice. Postěžovala si, že na dívky je pohlíženo s despektem. "Předsudky samozřejmě panují, ať už o tom, že se jedná o hlupačky anebo lehké ženy. Často jsou striptérky vzdělané, jen si přivydělávají při škole anebo potřebují kapitál pro podnikání," mínila Alexandra.

Úplně na svoji minulost ovšem zapomenout nechtěla, jinak by se těžko křest odehrával ve striptýzovém klubu. I ona potěšila oči přítomných pánů sexy modelem s pořádným dekoltem. Potěšit ale prý striptérka nemusí každého.

"My vždycky můžeme odmítnout, nemusíme se s nikým bavit, nikde není napsané, že jsme povinné každému vyhovět," vysvětlovala i na příkladu, že ne od každého muže si musí striptérka nechávat zastrkávat bankovky za kalhotky. "Když je mi někdo odporný a nepříjemný, nemám potřebu se tam plazit a brát to od něj," upřesnila.

Knížka, která je první částí chystané trilogie, je prý trochu ve stylu Sexu ve městě, ovšem ze striptérského prostředí. Alexandra ale vydává i další knihu. "Jmenuje se Matky na palici. Je to krátká cynická komedie, ta je z jiného úhlu, aby se neříkalo, že umím psát jenom o tomhle. Chci ukázat, že zvládnu různá témata," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám