Hlavní obsah
Článek

Herci David Gránský (32) a Vanda Chaloupková jsou mimo světla kamer velcí kamarádi. Oba jsou šťastně zadaní a v seriálu Modrý kód jim scenáristé předepsali do děje romantické chvilky. Tentokrát museli společně natočit první postelovou scénu.

Zatímco Vanda byla v noční košilce, David se předvedl před kamerou polonahý a odhalil své tetování. „Toto tetování mám asi 3 roky. Je na levém žebru a jedná se o kompas,“ sdělil nám David a dodal, že tetování zdobí také tělo jeho manželky. „Tetování je naše společné s Niki, ona má kotvu, protože ona je kotva, která mě drží v realitě, a já určuji ten směr,“ uvedl Gránský, který o sobě tvrdí, že je v podobných scénách stydlivý.

„Popravdě, já jsem stydlivý, a moc, ale jsem herec, a co je napsáno ve scénáři, dobře narežírované a má to smysl, tak s tím vlastně problém nemám,“ řekl David, který se také odhaluje v muzikálech Muž se železnou maskou a Tarzan.

Nás ovšem také zajímalo, jak se natáčí milostné scény Vandě Chaloupkové, která hraje doktorku Veroniku Jánskou. „David je velmi dobrý herecký kolega, takže vůbec nebyl problém točit choulostivější scény,“ dozvěděli jsme se od mladé herečky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám